img
Вести и настани

Бадник во Соборниот храм

На 06.01.2021 година, Бадник, по Василиевата литургија, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, го прекрши славскиот колач во Соборниот храм во Скопје.

 

МОЛИТВЕНИК

Бадник во Соборниот храм

На 06.01.2021 година, Бадник, по Василиевата литургија, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, го прекрши славскиот колач во Соборниот храм во Скопје.

 

Бадник во Соборниот храм

На 06.01.2021 година, Бадник, по Василиевата литургија, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, го прекрши славскиот колач во Соборниот храм во Скопје.

[foogallery id="1971"]

 

Бадник во Соборниот храм

На 06.01.2021 година, Бадник, по Василиевата литургија, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, го прекрши славскиот колач во Соборниот храм во Скопје.

[foogallery id="1971"]

 

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com