img
Вести и настани

Бадник во Соборниот храм

На 6.1.2022 година, Бадник, по Василиевата Литургија, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, го прекрши славскиот колач во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

 

МОЛИТВЕНИК

Бадник во Соборниот храм

На 6.1.2022 година, Бадник, по Василиевата Литургија, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, го прекрши славскиот колач во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

 

Бадник во Соборниот храм

На 6.1.2022 година, Бадник, по Василиевата Литургија, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, го прекрши славскиот колач во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

 

[foogallery id="3368"]

Бадник во Соборниот храм

На 6.1.2022 година, Бадник, по Василиевата Литургија, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, го прекрши славскиот колач во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

 

[foogallery id="3368"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com