img
Вести и настани

Во Скопје пристигна светиот Благодатен Оган

Во попладневните часови од Велика Сабота, на Меѓународниот Аеродром Скопје пристигна светиот Благодатен Оган, кој беше пречекан од свештенослужители од епархиите од нашата Света помесна Црква, за да биде пренесен во храмовите ширум нашата Татковина.

МОЛИТВЕНИК

Во Скопје пристигна светиот Благодатен Оган

Во попладневните часови од Велика Сабота, на Меѓународниот Аеродром Скопје пристигна светиот Благодатен Оган, кој беше пречекан од свештенослужители од епархиите од нашата Света помесна Црква, за да биде пренесен во храмовите ширум нашата Татковина.

Во Скопје пристигна светиот Благодатен Оган

Во попладневните часови од Велика Сабота, на Меѓународниот Аеродром Скопје пристигна светиот Благодатен Оган, кој беше пречекан од свештенослужители од епархиите од нашата Света помесна Црква, за да биде пренесен во храмовите ширум нашата Татковина.

[foogallery id="4375"]

Во Скопје пристигна светиот Благодатен Оган

Во попладневните часови од Велика Сабота, на Меѓународниот Аеродром Скопје пристигна светиот Благодатен Оган, кој беше пречекан од свештенослужители од епархиите од нашата Света помесна Црква, за да биде пренесен во храмовите ширум нашата Татковина.

[foogallery id="4375"]

Во Скопје пристигна светиот Благодатен Оган

Во попладневните часови од Велика Сабота, на Меѓународниот Аеродром Скопје пристигна светиот Благодатен Оган, кој беше пречекан од свештенослужители од епархиите од нашата Света помесна Црква, за да биде пренесен во храмовите ширум нашата Татковина.

[foogallery id="4375"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com