img
Вести и настани

Известување

Со благослов на Архиепископот г. г. Стефан, а по иницијатива на Кабинетот на Архиепископот и реализација на добронамерници, православните христијанин од Македонија, како и преостанатата публика, ќе имаат можност да го погледнат документарниот филм за свети Нектариј Егински – “Божји човек” во Cineplexx киното во City Mall, во Скопје. Премиерата ќе се одржи на 9. 12. 2021 г., четврток, во 20.00 ч.
За преостанатите претстави,следете ја програмата на киното.

Напоменуваме дека за проекциите важат ковид протоколите.

 

МОЛИТВЕНИК

Известување

Со благослов на Архиепископот г. г. Стефан, а по иницијатива на Кабинетот на Архиепископот и реализација на добронамерници, православните христијанин од Македонија, како и преостанатата публика, ќе имаат можност да го погледнат документарниот филм за свети Нектариј Егински – “Божји човек” во Cineplexx киното во City Mall, во Скопје. Премиерата ќе се одржи на 9. 12. 2021 г., четврток, во 20.00 ч.
За преостанатите претстави,следете ја програмата на киното.

Напоменуваме дека за проекциите важат ковид протоколите.

 

Известување

Со благослов на Архиепископот г. г. Стефан, а по иницијатива на Кабинетот на Архиепископот и реализација на добронамерници, православните христијанин од Македонија, како и преостанатата публика, ќе имаат можност да го погледнат документарниот филм за свети Нектариј Егински - “Божји човек” во Cineplexx киното во City Mall, во Скопје. Премиерата ќе се одржи на 9. 12. 2021 г., четврток, во 20.00 ч.
За преостанатите претстави,следете ја програмата на киното.

Напоменуваме дека за проекциите важат ковид протоколите.

 

https://youtu.be/KcgnbVlQ7Tc

Известување

Со благослов на Архиепископот г. г. Стефан, а по иницијатива на Кабинетот на Архиепископот и реализација на добронамерници, православните христијанин од Македонија, како и преостанатата публика, ќе имаат можност да го погледнат документарниот филм за свети Нектариј Егински - “Божји човек” во Cineplexx киното во City Mall, во Скопје. Премиерата ќе се одржи на 9. 12. 2021 г., четврток, во 20.00 ч.
За преостанатите претстави,следете ја програмата на киното.

Напоменуваме дека за проекциите важат ковид протоколите.

 

https://youtu.be/KcgnbVlQ7Tc

Известување

Со благослов на Архиепископот г. г. Стефан, а по иницијатива на Кабинетот на Архиепископот и реализација на добронамерници, православните христијанин од Македонија, како и преостанатата публика, ќе имаат можност да го погледнат документарниот филм за свети Нектариј Егински - “Божји човек” во Cineplexx киното во City Mall, во Скопје. Премиерата ќе се одржи на 9. 12. 2021 г., четврток, во 20.00 ч.
За преостанатите претстави,следете ја програмата на киното.

Напоменуваме дека за проекциите важат ковид протоколите.

 

https://youtu.be/KcgnbVlQ7Tc

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com