img
Вести и настани

Освет на темели
во храмот Св. Петка во Кучевиште

На 23.11.2020 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, ги освети темелите за изградба на камбанаријата во храмот Св. Петка во с. Кучевиште.

МОЛИТВЕНИК

Освет на темели
во храмот Св. Петка во Кучевиште

На 23.11.2020 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, ги освети темелите за изградба на камбанаријата во храмот Св. Петка во с. Кучевиште.

Освет на темели
во храмот Св. Петка во Кучевиште

На 23.11.2020 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, ги освети темелите за изградба на камбанаријата во храмот Св. Петка во с. Кучевиште.

[foogallery id="1728"]

Освет на темели
во храмот Св. Петка во Кучевиште

На 23.11.2020 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, ги освети темелите за изградба на камбанаријата во храмот Св. Петка во с. Кучевиште.

[foogallery id="1728"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com