img
Вести и настани

Освет на темели
за храмот Св. Јован во Љубанци

На 23.01.2021 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, ги освети темелите за изградба на храмот „Свети Јован“ во с. Љубанци.

МОЛИТВЕНИК

Освет на темели
за храмот Св. Јован во Љубанци

На 23.01.2021 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, ги освети темелите за изградба на храмот „Свети Јован“ во с. Љубанци.

Освет на темели
за храмот Св. Јован во Љубанци

На 23.01.2021 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, ги освети темелите за изградба на храмот „Свети Јован“ во с. Љубанци.

[foogallery id="2076"]

Освет на темели
за храмот Св. Јован во Љубанци

На 23.01.2021 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, ги освети темелите за изградба на храмот „Свети Јован“ во с. Љубанци.

[foogallery id="2076"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com