img
Вести и настани

Од православниот календар

понеделник, 18. октомври 2021

Од Прологот Евангелие и Апостол за денот Мисли за секој ден од годината

Средба со Градоначалникот на општина Теарце

Денес, на 11.06.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, оствари средба со Градоначалникот на општина Теарце г. Исен Асани.

МОЛИТВЕНИК

Средба со Градоначалникот на општина Теарце

Денес, на 11.06.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, оствари средба со Градоначалникот на општина Теарце г. Исен Асани.

Средба со Градоначалникот на општина Теарце

Денес, на 11.06.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, оствари средба со Градоначалникот на општина Теарце г. Исен Асани.

[foogallery id="2706"]

Средба со Градоначалникот на општина Теарце

Денес, на 11.06.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, оствари средба со Градоначалникот на општина Теарце г. Исен Асани.

[foogallery id="2706"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com