img
Вести и настани

Великопеточна утрена во Соборниот храм

На 17.04.2020 година, во приквечерието наспроти Велика Сабота, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Утрена богослужба со чинот на погребение во соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

 

МОЛИТВЕНИК

Великопеточна утрена во Соборниот храм

На 17.04.2020 година, во приквечерието наспроти Велика Сабота, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Утрена богослужба со чинот на погребение во соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

 

Великопеточна утрена во Соборниот храм

На 17.04.2020 година, во приквечерието наспроти Велика Сабота, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Утрена богослужба со чинот на погребение во соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

[foogallery id="681"]

 

Великопеточна утрена во Соборниот храм

На 17.04.2020 година, во приквечерието наспроти Велика Сабота, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Утрена богослужба со чинот на погребение во соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

[foogallery id="681"]

 

Великопеточна утрена во Соборниот храм

На 17.04.2020 година, во приквечерието наспроти Велика Сабота, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Утрена богослужба со чинот на погребение во соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

[foogallery id="681"]

 

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com