img
Вести и настани
Во моментов листата е празна.МОЛИТВЕНИК

Во моментов листата е празна.

Трет ден Велигден во храмот Света Петка во Црниче

На 04.05.2021 година - третиот ден од Велигден, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Златоустова литургија во храмот „Света Петка“ во скопската населба Црниче.

 

[foogallery id="2558"]

 

 

Трет ден Велигден во храмот Света Петка во Црниче

На 04.05.2021 година - третиот ден од Велигден, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Златоустова литургија во храмот „Света Петка“ во скопската населба Црниче.

 

[foogallery id="2558"]

 

 

Трет ден Велигден во храмот Света Петка во Црниче

На 04.05.2021 година - третиот ден од Велигден, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Златоустова литургија во храмот „Света Петка“ во скопската населба Црниче.

 

[foogallery id="2558"]

 

 

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com