img
Вести и настани

Меѓународен саем на книгата

Со благослов на Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, и на овогодишниот Саем на книгата, којшто ќе се одржи од 18 до 24 април во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ – Скопје, со своите изданија ќе се претстават неколку епархиски издаваштва на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија.

Годинава, покрај претходно издадените разновидни наслови од областа на православното богословие, ќе бидат изложени и повеќе книжевни новитети.

Ги покануваме сите книгољупци да го посетат нашиот штанд!

Работното време на Саемот е: 10:00 – 20:00 ч.

МОЛИТВЕНИК

Меѓународен саем на книгата

Со благослов на Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, и на овогодишниот Саем на книгата, којшто ќе се одржи од 18 до 24 април во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ – Скопје, со своите изданија ќе се претстават неколку епархиски издаваштва на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија.

Годинава, покрај претходно издадените разновидни наслови од областа на православното богословие, ќе бидат изложени и повеќе книжевни новитети.

Ги покануваме сите книгољупци да го посетат нашиот штанд!

Работното време на Саемот е: 10:00 – 20:00 ч.

Меѓународен саем на книгата

Со благослов на Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, и на овогодишниот Саем на книгата, којшто ќе се одржи од 18 до 24 април во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ – Скопје, со своите изданија ќе се претстават неколку епархиски издаваштва на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија.

Годинава, покрај претходно издадените разновидни наслови од областа на православното богословие, ќе бидат изложени и повеќе книжевни новитети.

Ги покануваме сите книгољупци да го посетат нашиот штанд!

Работното време на Саемот е: 10:00 – 20:00 ч.

Меѓународен саем на книгата

Со благослов на Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, и на овогодишниот Саем на книгата, којшто ќе се одржи од 18 до 24 април во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ – Скопје, со своите изданија ќе се претстават неколку епархиски издаваштва на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија.

Годинава, покрај претходно издадените разновидни наслови од областа на православното богословие, ќе бидат изложени и повеќе книжевни новитети.

Ги покануваме сите книгољупци да го посетат нашиот штанд!

Работното време на Саемот е: 10:00 – 20:00 ч.

Меѓународен саем на книгата

Со благослов на Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, и на овогодишниот Саем на книгата, којшто ќе се одржи од 18 до 24 април во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ – Скопје, со своите изданија ќе се претстават неколку епархиски издаваштва на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија.

Годинава, покрај претходно издадените разновидни наслови од областа на православното богословие, ќе бидат изложени и повеќе книжевни новитети.

Ги покануваме сите книгољупци да го посетат нашиот штанд!

Работното време на Саемот е: 10:00 – 20:00 ч.

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com