img
Вести и настани

Средба на Архиепископот со амбасадорот на Австрија

На 29.5.2024 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет го прими Н. Е. г. Мартин Памер – амбасадор на Австрија во Македонија.

На средбата присуствуваше и Епископот Хераклејски г. Климент.

 

МОЛИТВЕНИК

Средба на Архиепископот со амбасадорот на Австрија

На 29.5.2024 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет го прими Н. Е. г. Мартин Памер – амбасадор на Австрија во Македонија.

На средбата присуствуваше и Епископот Хераклејски г. Климент.

 

Средба на Архиепископот со амбасадорот на Австрија

На 29.5.2024 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет го прими Н. Е. г. Мартин Памер - амбасадор на Австрија во Македонија.

На средбата присуствуваше и Епископот Хераклејски г. Климент.

 

[foogallery id="11139"]

Средба на Архиепископот со амбасадорот на Австрија

На 29.5.2024 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет го прими Н. Е. г. Мартин Памер - амбасадор на Австрија во Македонија.

На средбата присуствуваше и Епископот Хераклејски г. Климент.

 

[foogallery id="11139"]

Средба на Архиепископот со амбасадорот на Австрија

На 29.5.2024 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет го прими Н. Е. г. Мартин Памер - амбасадор на Австрија во Македонија.

На средбата присуствуваше и Епископот Хераклејски г. Климент.

 

[foogallery id="11139"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com