img
Вести и настани

Пасхална богослужба во Соборниот храм

На 19.04.2020 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Пасхална богослужба со Златоустова литургија во соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

МОЛИТВЕНИК

Пасхална богослужба во Соборниот храм

На 19.04.2020 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Пасхална богослужба со Златоустова литургија во соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

Пасхална богослужба во Соборниот храм

На 19.04.2020 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Пасхална богослужба со Златоустова литургија во соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

[foogallery id="750"]

Пасхална богослужба во Соборниот храм

На 19.04.2020 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Пасхална богослужба со Златоустова литургија во соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

[foogallery id="750"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com