img
Вести и настани

Празнична вечерна богослужба
во Соборниот храм

На 07.12.2020 година, во пресрет на празникот Свети Климент Охридски, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празничната вечерна богослужба во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

МОЛИТВЕНИК

Празнична вечерна богослужба
во Соборниот храм

На 07.12.2020 година, во пресрет на празникот Свети Климент Охридски, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празничната вечерна богослужба во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

Празнична вечерна богослужба
во Соборниот храм

На 07.12.2020 година, во пресрет на празникот Свети Климент Охридски, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празничната вечерна богослужба во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

[foogallery id="1763"]

Празнична вечерна богослужба
во Соборниот храм

На 07.12.2020 година, во пресрет на празникот Свети Климент Охридски, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празничната вечерна богослужба во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

[foogallery id="1763"]

Празнична вечерна богослужба
во Соборниот храм

На 07.12.2020 година, во пресрет на празникот Свети Климент Охридски, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празничната вечерна богослужба во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

[foogallery id="1763"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com