img
Вести и настани

Празнична вечерна богослужба
во храмот Рождество на Пресвета Богородица

На 27.08.2020 година, во пресрет на празникот Успение на Пресвета Богородица, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празнична вечерна богослужба во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје.

МОЛИТВЕНИК

Празнична вечерна богослужба
во храмот Рождество на Пресвета Богородица

На 27.08.2020 година, во пресрет на празникот Успение на Пресвета Богородица, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празнична вечерна богослужба во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје.

Празнична вечерна богослужба
во храмот Рождество на Пресвета Богородица

На 27.08.2020 година, во пресрет на празникот Успение на Пресвета Богородица, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празнична вечерна богослужба во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје.

[foogallery id="1340"]

Празнична вечерна богослужба
во храмот Рождество на Пресвета Богородица

На 27.08.2020 година, во пресрет на празникот Успение на Пресвета Богородица, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празнична вечерна богослужба во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје.

[foogallery id="1340"]

Празнична вечерна богослужба
во храмот Рождество на Пресвета Богородица

На 27.08.2020 година, во пресрет на празникот Успение на Пресвета Богородица, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Празнична вечерна богослужба во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје.

[foogallery id="1340"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com