img
Вести и настани

Прием во кабинетот на Архиепископот

На 25. 09. 2020 година, Неговото Блаженство, Aрхиепископот Охридски и Македонски, г.г. Стефан, одржа средба со италијанскиот амбасадор во заминување Н.Е. Карло Ромео. На средбата присуствуваа и Епископот Хераклејски г. Климент и Деканот на Богословскиот факултет проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

МОЛИТВЕНИК

Прием во кабинетот на Архиепископот

На 25. 09. 2020 година, Неговото Блаженство, Aрхиепископот Охридски и Македонски, г.г. Стефан, одржа средба со италијанскиот амбасадор во заминување Н.Е. Карло Ромео. На средбата присуствуваа и Епископот Хераклејски г. Климент и Деканот на Богословскиот факултет проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

Прием во кабинетот на Архиепископот

На 25. 09. 2020 година, Неговото Блаженство, Aрхиепископот Охридски и Македонски, г.г. Стефан, одржа средба со италијанскиот амбасадор во заминување Н.Е. Карло Ромео. На средбата присуствуваа и Епископот Хераклејски г. Климент и Деканот на Богословскиот факултет проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

Прием во кабинетот на Архиепископот

На 25. 09. 2020 година, Неговото Блаженство, Aрхиепископот Охридски и Македонски, г.г. Стефан, одржа средба со италијанскиот амбасадор во заминување Н.Е. Карло Ромео. На средбата присуствуваа и Епископот Хераклејски г. Климент и Деканот на Богословскиот факултет проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

Прием во кабинетот на Архиепископот

На 25. 09. 2020 година, Неговото Блаженство, Aрхиепископот Охридски и Македонски, г.г. Стефан, одржа средба со италијанскиот амбасадор во заминување Н.Е. Карло Ромео. На средбата присуствуваа и Епископот Хераклејски г. Климент и Деканот на Богословскиот факултет проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com