img
Вести и настани

Средба на Архиепископот со ректорот на УКИМ

На 9.11.2023 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет оствари среба со ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – проф. д-р Биљана Андонова.

На средата присуствуваше и професорот на ПБФ „Св. Климент Охридски“ – д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

 

МОЛИТВЕНИК

Средба на Архиепископот со ректорот на УКИМ

На 9.11.2023 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет оствари среба со ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – проф. д-р Биљана Андонова.

На средата присуствуваше и професорот на ПБФ „Св. Климент Охридски“ – д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

 

Средба на Архиепископот со ректорот на УКИМ

На 9.11.2023 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет оствари среба со ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ - проф. д-р Биљана Андонова.

На средата присуствуваше и професорот на ПБФ „Св. Климент Охридски“ - д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

 

[foogallery id="9368"]

Средба на Архиепископот со ректорот на УКИМ

На 9.11.2023 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет оствари среба со ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ - проф. д-р Биљана Андонова.

На средата присуствуваше и професорот на ПБФ „Св. Климент Охридски“ - д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

 

[foogallery id="9368"]

Средба на Архиепископот со ректорот на УКИМ

На 9.11.2023 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, во својот кабинет оствари среба со ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ - проф. д-р Биљана Андонова.

На средата присуствуваше и професорот на ПБФ „Св. Климент Охридски“ - д-р Ѓоко Ѓорѓевски.

 

[foogallery id="9368"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com