img
Вести и настани

Средба на Архиепископот г. г. Стефан со шефот на мисијата на ОБСЕ н.е. Клеменс Која

На 29.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со шефот на мисијата на ОБСЕ во Македонија, амбасадорот Клеменс Која.

МОЛИТВЕНИК

Средба на Архиепископот г. г. Стефан со шефот на мисијата на ОБСЕ н.е. Клеменс Која

На 29.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со шефот на мисијата на ОБСЕ во Македонија, амбасадорот Клеменс Која.

Средба на Архиепископот г. г. Стефан со шефот на мисијата на ОБСЕ н.е. Клеменс Која

На 29.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со шефот на мисијата на ОБСЕ во Македонија, амбасадорот Клеменс Која.

[foogallery id="4721"]

Средба на Архиепископот г. г. Стефан со шефот на мисијата на ОБСЕ н.е. Клеменс Која

На 29.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со шефот на мисијата на ОБСЕ во Македонија, амбасадорот Клеменс Која.

[foogallery id="4721"]

Средба на Архиепископот г. г. Стефан со шефот на мисијата на ОБСЕ н.е. Клеменс Која

На 29.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со шефот на мисијата на ОБСЕ во Македонија, амбасадорот Клеменс Која.

[foogallery id="4721"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com