img
Вести и настани

Средба
со амбасадорот на Босна и Херцеговина

Денес, на 08.03.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со амбасадорот на Босна и Херцеговина, Неговата екселенција г. Драган Јаќимовиќ.
 
 
 

МОЛИТВЕНИК

Средба
со амбасадорот на Босна и Херцеговина

Денес, на 08.03.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со амбасадорот на Босна и Херцеговина, Неговата екселенција г. Драган Јаќимовиќ.
 
 
 

Средба
со амбасадорот на Босна и Херцеговина

Денес, на 08.03.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со амбасадорот на Босна и Херцеговина, Неговата екселенција г. Драган Јаќимовиќ.

[foogallery id="2184"]

 
 
 

Средба
со амбасадорот на Босна и Херцеговина

Денес, на 08.03.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со амбасадорот на Босна и Херцеговина, Неговата екселенција г. Драган Јаќимовиќ.

[foogallery id="2184"]

 
 
 

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com