img
Вести и настани

Средба
со амбасадорот на Италија

Денес, на 23.04.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, заедно со деканот на Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“, проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски, остварија средба со амбасадорот на Италија, Неговата екселенција г. Андреа Силвестри.

 

МОЛИТВЕНИК

Средба
со амбасадорот на Италија

Денес, на 23.04.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, заедно со деканот на Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“, проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски, остварија средба со амбасадорот на Италија, Неговата екселенција г. Андреа Силвестри.

 

Средба
со амбасадорот на Италија

Денес, на 23.04.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, заедно со деканот на Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“, проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски, остварија средба со амбасадорот на Италија, Неговата екселенција г. Андреа Силвестри.

 

[foogallery id="2359"]

Средба
со амбасадорот на Италија

Денес, на 23.04.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, заедно со деканот на Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“, проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски, остварија средба со амбасадорот на Италија, Неговата екселенција г. Андреа Силвестри.

 

[foogallery id="2359"]

Средба
со амбасадорот на Италија

Денес, на 23.04.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, заедно со деканот на Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“, проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски, остварија средба со амбасадорот на Италија, Неговата екселенција г. Андреа Силвестри.

 

[foogallery id="2359"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com