img
Вести и настани

Средба на Архиепископот г.г. Стефан со директорот на КОВЗРГ Сотировски

На 7.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи г. Даријан Сотировски. На средбата присуствуваше и секретарот на Синодот на Македонската Православна Црква, Неговото Преосвештенство Епископот Хераклејски г. Климент.

МОЛИТВЕНИК

Средба на Архиепископот г.г. Стефан со директорот на КОВЗРГ Сотировски

На 7.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи г. Даријан Сотировски. На средбата присуствуваше и секретарот на Синодот на Македонската Православна Црква, Неговото Преосвештенство Епископот Хераклејски г. Климент.

Средба на Архиепископот г.г. Стефан со директорот на КОВЗРГ Сотировски

На 7.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи г. Даријан Сотировски. На средбата присуствуваше и секретарот на Синодот на Македонската Православна Црква, Неговото Преосвештенство Епископот Хераклејски г. Климент.

[foogallery id="4670"]

Средба на Архиепископот г.г. Стефан со директорот на КОВЗРГ Сотировски

На 7.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи г. Даријан Сотировски. На средбата присуствуваше и секретарот на Синодот на Македонската Православна Црква, Неговото Преосвештенство Епископот Хераклејски г. Климент.

[foogallery id="4670"]

Средба на Архиепископот г.г. Стефан со директорот на КОВЗРГ Сотировски

На 7.6.2022 г., Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи г. Даријан Сотировски. На средбата присуствуваше и секретарот на Синодот на Македонската Православна Црква, Неговото Преосвештенство Епископот Хераклејски г. Климент.

[foogallery id="4670"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com