img
Вести и настани

Средба на Архиепископот со новоименуваната Амбасадорка г-ѓа Катерина Ставревска

На 01.2.2024 Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г.г Стефан, во присуство на секретарот на САС на МПЦ-ОА епископот Хераклејски г. Климент, ја прими новоименуваната Амбасадорка на Македонија во Кралството Британија г-ѓа Катерина Ставреска.

 

МОЛИТВЕНИК

Средба на Архиепископот со новоименуваната Амбасадорка г-ѓа Катерина Ставревска

На 01.2.2024 Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г.г Стефан, во присуство на секретарот на САС на МПЦ-ОА епископот Хераклејски г. Климент, ја прими новоименуваната Амбасадорка на Македонија во Кралството Британија г-ѓа Катерина Ставреска.

 

Средба на Архиепископот со новоименуваната Амбасадорка г-ѓа Катерина Ставревска

На 01.2.2024 Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г.г Стефан, во присуство на секретарот на САС на МПЦ-ОА епископот Хераклејски г. Климент, ја прими новоименуваната Амбасадорка на Македонија во Кралството Британија г-ѓа Катерина Ставреска.

 

[foogallery id="10005"]

Средба на Архиепископот со новоименуваната Амбасадорка г-ѓа Катерина Ставревска

На 01.2.2024 Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г.г Стефан, во присуство на секретарот на САС на МПЦ-ОА епископот Хераклејски г. Климент, ја прими новоименуваната Амбасадорка на Македонија во Кралството Британија г-ѓа Катерина Ставреска.

 

[foogallery id="10005"]

Средба на Архиепископот со новоименуваната Амбасадорка г-ѓа Катерина Ставревска

На 01.2.2024 Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г.г Стефан, во присуство на секретарот на САС на МПЦ-ОА епископот Хераклејски г. Климент, ја прими новоименуваната Амбасадорка на Македонија во Кралството Британија г-ѓа Катерина Ставреска.

 

[foogallery id="10005"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com