img
Вести и настани

Средба со Областниот управител на Благоевградската област

На 14.9.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со  г. Николај Шушков, Областниот управител на Благоевградска област, Пиринска Македонија, Република Бугарија. На средбата присуствуваше и г. Тони Јакимовски, претставник на Програмата за прекугранична соработка меѓу Бугарија и Македонија.

МОЛИТВЕНИК

Средба со Областниот управител на Благоевградската област

На 14.9.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со  г. Николај Шушков, Областниот управител на Благоевградска област, Пиринска Македонија, Република Бугарија. На средбата присуствуваше и г. Тони Јакимовски, претставник на Програмата за прекугранична соработка меѓу Бугарија и Македонија.

Средба со Областниот управител на Благоевградската област

На 14.9.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со  г. Николај Шушков, Областниот управител на Благоевградска област, Пиринска Македонија, Република Бугарија. На средбата присуствуваше и г. Тони Јакимовски, претставник на Програмата за прекугранична соработка меѓу Бугарија и Македонија.

[foogallery id="4903"]

Средба со Областниот управител на Благоевградската област

На 14.9.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со  г. Николај Шушков, Областниот управител на Благоевградска област, Пиринска Македонија, Република Бугарија. На средбата присуствуваше и г. Тони Јакимовски, претставник на Програмата за прекугранична соработка меѓу Бугарија и Македонија.

[foogallery id="4903"]

Средба со Областниот управител на Благоевградската област

На 14.9.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со  г. Николај Шушков, Областниот управител на Благоевградска област, Пиринска Македонија, Република Бугарија. На средбата присуствуваше и г. Тони Јакимовски, претставник на Програмата за прекугранична соработка меѓу Бугарија и Македонија.

[foogallery id="4903"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com