img
Вести и настани

Средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски

На 26.5.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, оствари средба со претседателот на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски. На средбата присуствуваа и секретарот на Скопската епархија протоѓакон Ванчо Умленски и пратеникот во Собранието г. Владо Мисајловски. Господин Мицковски.

МОЛИТВЕНИК

Средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски

На 26.5.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, оствари средба со претседателот на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски. На средбата присуствуваа и секретарот на Скопската епархија протоѓакон Ванчо Умленски и пратеникот во Собранието г. Владо Мисајловски. Господин Мицковски.

Средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски

На 26.5.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, оствари средба со претседателот на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски. На средбата присуствуваа и секретарот на Скопската епархија протоѓакон Ванчо Умленски и пратеникот во Собранието г. Владо Мисајловски. Господин Мицковски.

[foogallery id="4611"]

Средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски

На 26.5.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, оствари средба со претседателот на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски. На средбата присуствуваа и секретарот на Скопската епархија протоѓакон Ванчо Умленски и пратеникот во Собранието г. Владо Мисајловски. Господин Мицковски.

[foogallery id="4611"]

Средба со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски

На 26.5.2022 г. Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, оствари средба со претседателот на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицковски. На средбата присуствуваа и секретарот на Скопската епархија протоѓакон Ванчо Умленски и пратеникот во Собранието г. Владо Мисајловски. Господин Мицковски.

[foogallery id="4611"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com