img
Вести и настани

Средба со градоначалникот на Општина Аеродром

На 10. 11. 2023 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан оствари средба со градоначалникот на Општина Аеродром, г. Тимчо Муцунски. На средбата присуствуваше и протоѓаконот Ванчо Умленски.

 

МОЛИТВЕНИК

Средба со градоначалникот на Општина Аеродром

На 10. 11. 2023 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан оствари средба со градоначалникот на Општина Аеродром, г. Тимчо Муцунски. На средбата присуствуваше и протоѓаконот Ванчо Умленски.

 

Средба со градоначалникот на Општина Аеродром

На 10. 11. 2023 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан оствари средба со градоначалникот на Општина Аеродром, г. Тимчо Муцунски. На средбата присуствуваше и протоѓаконот Ванчо Умленски.

 

[foogallery id="9373"]

Средба со градоначалникот на Општина Аеродром

На 10. 11. 2023 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан оствари средба со градоначалникот на Општина Аеродром, г. Тимчо Муцунски. На средбата присуствуваше и протоѓаконот Ванчо Умленски.

 

[foogallery id="9373"]

Средба со градоначалникот на Општина Аеродром

На 10. 11. 2023 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан оствари средба со градоначалникот на Општина Аеродром, г. Тимчо Муцунски. На средбата присуствуваше и протоѓаконот Ванчо Умленски.

 

[foogallery id="9373"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com