img
Вести и настани

Средба
во кабинетот на Архиепископот

На 01.02.2020 година, Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со Шефот на Делегацијата на Европската унија во Република Македонија, г. Дејвид Гир.

МОЛИТВЕНИК

Средба
во кабинетот на Архиепископот

На 01.02.2020 година, Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со Шефот на Делегацијата на Европската унија во Република Македонија, г. Дејвид Гир.

Средба
во кабинетот на Архиепископот

На 01.02.2020 година, Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со Шефот на Делегацијата на Европската унија во Република Македонија, г. Дејвид Гир.

[foogallery id="2094"]

Средба
во кабинетот на Архиепископот

На 01.02.2020 година, Неговото блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со Шефот на Делегацијата на Европската унија во Република Македонија, г. Дејвид Гир.

[foogallery id="2094"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com