img
Вести и настани

Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во Радишани

На 4.5.2024 година, Велика Сабота, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан отслужи Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во н. Радишани.

МОЛИТВЕНИК

Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во Радишани

На 4.5.2024 година, Велика Сабота, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан отслужи Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во н. Радишани.

Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во Радишани

На 4.5.2024 година, Велика Сабота, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан отслужи Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во н. Радишани.

[foogallery id="10819"]

Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во Радишани

На 4.5.2024 година, Велика Сабота, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан отслужи Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во н. Радишани.

[foogallery id="10819"]

Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во Радишани

На 4.5.2024 година, Велика Сабота, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан отслужи Света Василиева Литургија во манастирот „Свети Наум Охридски“ во н. Радишани.

[foogallery id="10819"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com