img
Вести и настани

Архиепископот учествуваше на ,,Првите Кирилометодиеви научни средби”

На 23.5.2024 година, Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г Стефан произнесе воведно слово на отворањето на научниот симпозиум ,,Првите Кирилометодиеви научни средби”, којшто се одржа на Православниот богословски факултет ,,Свети Климент Охридски”, а во соорганизација на истоимениот Факултет и на Институтот за национална историја.

 

МОЛИТВЕНИК

Архиепископот учествуваше на ,,Првите Кирилометодиеви научни средби”

На 23.5.2024 година, Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г Стефан произнесе воведно слово на отворањето на научниот симпозиум ,,Првите Кирилометодиеви научни средби”, којшто се одржа на Православниот богословски факултет ,,Свети Климент Охридски”, а во соорганизација на истоимениот Факултет и на Институтот за национална историја.

 

Архиепископот учествуваше на ,,Првите Кирилометодиеви научни средби"

На 23.5.2024 година, Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г Стефан произнесе воведно слово на отворањето на научниот симпозиум ,,Првите Кирилометодиеви научни средби", којшто се одржа на Православниот богословски факултет ,,Свети Климент Охридски", а во соорганизација на истоимениот Факултет и на Институтот за национална историја.

 

Архиепископот учествуваше на ,,Првите Кирилометодиеви научни средби"

На 23.5.2024 година, Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г Стефан произнесе воведно слово на отворањето на научниот симпозиум ,,Првите Кирилометодиеви научни средби", којшто се одржа на Православниот богословски факултет ,,Свети Климент Охридски", а во соорганизација на истоимениот Факултет и на Институтот за национална историја.

 

Архиепископот учествуваше на ,,Првите Кирилометодиеви научни средби"

На 23.5.2024 година, Неговото Блаженство Архиепископот Охридски и Македонски г.г Стефан произнесе воведно слово на отворањето на научниот симпозиум ,,Првите Кирилометодиеви научни средби", којшто се одржа на Православниот богословски факултет ,,Свети Климент Охридски", а во соорганизација на истоимениот Факултет и на Институтот за национална историја.

 

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com