img
Вести и настани

МОЛИТВЕНИК

Во моментов листата е празна.

Литургија во манастирот
Св. вмч. Георгиј Победоносец

На 20.04.2020 година, Светол понеделник, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Златоустова литургија во манастирот „Свети великомаченик Георгиј Победоносец“ во Кривидол.

[foogallery id="786"]

Литургија во манастирот
Св. вмч. Георгиј Победоносец

На 20.04.2020 година, Светол понеделник, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Златоустова литургија во манастирот „Свети великомаченик Георгиј Победоносец“ во Кривидол.

[foogallery id="786"]

Литургија во манастирот
Св. вмч. Георгиј Победоносец

На 20.04.2020 година, Светол понеделник, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи Златоустова литургија во манастирот „Свети великомаченик Георгиј Победоносец“ во Кривидол.

[foogallery id="786"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com