img
Вести и настани
Во моментов листата е празна.МОЛИТВЕНИК

Во моментов листата е празна.

Средба
во кабинетот на Архиепископот

Денес, на 03.02.2021 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со холандскиот амбасадор, Неговата екселенција г. Дирк Јан Коп.

[foogallery id="2100"]

Средба
во кабинетот на Архиепископот

Денес, на 03.02.2021 година, Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан оствари средба со холандскиот амбасадор, Неговата екселенција г. Дирк Јан Коп.

[foogallery id="2100"]

КОНТАКТМАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА -
ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

Бул. Партизански одреди бр.12, 1000 Скопје

Централа:
+389 3 230 697

Кабинет на Архиепископот:
+389 3 136 631

Секретар на Скопска епархија:
+389 3 230 780

Издаваштво на Скопска епархија:
+389 3 118 396

Електронска пошта:
skopskaeparhija@gmail.com